Grayling v.1

”Tid är inget man har, det är något man tar sig”.

Så är det onekligen. Det händer mycket just nu, eller ja, i alla fall för mig, så som jag bedömer det.

 


 

Har nu under tre dagar betraktats som praktikant på Grayling Sverige. Spännande med tanke på att jag är nollställd vad det gäller kunskap om PR branschen, överhuvudtaget.

Det är en helt ny värld med helt nya arbetssätt, sätt att tänka, vinkla och lägga fram olika former av information på. Men ska jag säga ett ord som riktigt sammanfattar jobbet inom PR branschen så är det mångsidighet, och det är mångsidighet i dubbel bemärkelse. Dels är det mångsidigt för att uppgifterna skiljer sig åt inom ett stort spektra. Den andra biten är att sättet att arbeta på också skiljer sig också åt, mycket, från dag till dag.

 


 

Min nya bostadsort är alltså Stockholm, för sex veckor framöver.

Jag har insett, trots att PR Branschen pinpointar så många delar i vad jag tycker är kul, att jag behöver, för att känna mig behövd och känna att det jag gör är vettigt, krävs det att varje minut har en STARK koppling till de gröna frågorna.

Jag ska erkänna att jag under den senaste tiden har svurit och jämrat mig över hur trött jag är på de gröna frågorna, av alla de slag. Men jag kommer på något sätt inte ifrån det. Hat-kärlek, defintionen.

 


Veckan är nu till enda och det är otroligt hur mycket som kan hända på en vecka. Det är inte bara jag som tycker det, de andra på kontoret säger samma sak. Tänk då hur jag känner det.

Ett event, företagskonferens, nya aspekter på livet i stort - ja faktiskt. Jag har träffat fantastiska människor, på ett fantastiska företag, med fantastisk atmosfär och arbetsklimat.

 


Lev livet där du utmanar dig själv, där det är obekvämt och där du inte riktigt förstår vad du håller på med. Det är där du växer. Fast du behöver ju inte växa om du inte vill. Såklart.

 


 

Ledarskap för Mötesindstrin | | Kommentera |
Upp